Find

ABOUT ME

HI, IK BEN IRIS

Ik sta met beide benen op de grond of eigenlijk in de klei… letterlijk.  Ik ben namelijk Opgegroeid op de boerderij en ben er nog steeds enorm graag, de fijnste plek. ik ben 36 jaar en woon samen met mijn partner en 3 kinderen, Jur, Maas en Guusje in Woudrichem.
 
Ik ben na een opleiding interieur styling door gaan leren op kunstacademie. Daar is mijn grote liefde voor fotografie en vormgeving verder ontwikkeld.
UITEINDELIJK BEN IK ruim 15 jaar geleden PER TOEVAL HET VAK VAN PORTRETFOTOGRAAF INGEROLD EN DAAR BEN IK NOG STEEDS BLIJ OM.
 
Ik geniet nog steeds van mijn werk, van alle mensen die ik ontmoet, de verschillende opdrachten en de mogelijkheid mezelf te blijven ontwikkelen.
Ik heb een enorme liefde voor de imperfectie van het leven. De kleine momentjes. En vooral de eigenheid van mensen.Die probeer ik dan ook het liefst vast te leggen in mijn foto’s. Ik werk niet met 1 soort bewerking of manier van fotograferen. Ik kijk het liefst wat past bij de mensen die ik mag fotograferen.
 
Ik leg natuurlijk ook erg graag mijn eigen leven en dat van mijn kinderen vast. Hieronder een kleine greep uit die foto’s.